Felkészülés | Háromgólos siker a Komárom ellen

Lejátszotta első edzőmérkőzését a magyarországi edzőtáborban női szuperligás alakulatunk. Antal Anitáék a szlovákiai másodosztályban szereplő Komáromi FC lányait múlták felül három góllal.

Felkészülés | Háromgólos siker a Komárom ellen

Fotó: Komáromi Football Club | Scholtz Karol
Lejátszotta első edzőmérkőzését a magyarországi edzőtáborban készülő, női szuperligás alakulatunk. Antal Anitáék szerdán este  a szlovákiai másodosztályban szereplő Komáromi FC lányait múlták felül három góllal.

A téli felkészülés kezdete óta negyedik felkészülési mérkőzésén lépett pályára az ezen a héten Csákváron edzőtáborozó felnőtt, női együttesünk. A lányok korábban Marosvásárhelyen csaptak össze a Kolozsvári U Olimpiával és gólgazdag találkozón egygólos győzelmet arattak, majd a Konstancai Farul csapatával mérkőztek meg Tatrangon. A magyarországi edzőtábort megelőzően a Temesvári Politehnicával is összecsaptak Kollár Péter tanítványai.

Szerdán este a szlovákiai másodosztályban szereplő Komáromi FC látogatott a csákvári műfüves pályára. A találkozó érdekessége, hogy a sípot Tímár Zsombor László, az FK Csíkszereda sofőrje fújta. "Zsombi bá" nem véletlenül végezte el feladatát közmegelégedésre és hibátlanul, hiszen korábban tíz éven át működött játékvezetőként Hargita megye labdarúgó-pályáin.

A találkozót Kollár Péter vezetőedző értékelte honlapunknak:

"Mindenki kapott lehetőséget a mérkőzésen legalább 45 percet. Közeledik a várva várt besztercei mérkőzés, végig próbáljuk mentálisan és fizikálisan is felkészíteni a lanyokat. Ami a labdarúgást illeti, jól haladunk, az alapjátékot mindenki elsajátította, most már csak az egyéniségét kell belevenni és az egyéni hibák számát minimálisra csökkenteni.

Komárom csapatát fogadtuk “hazai” pályán, mindenki motivált volt, jól szerveztük a játékot, sok lehetőségünk volt a gólszerzésre, amiből három találatot sikerült elérni. A második félidőben sort cseréltünk, de a hozzáállással továbbra sem volt probléma. Jól állta az ellenfél a sarat, szervezetten védekeztek, hiába volt sok gólhelyzetünk, nem tudtunk az ellenfél kapujába betalálni. Sokat edzünk és magasra tettük a lécet, de a csapat nagy része mindent megtesz és ennek meglesz az eredménye. Köszönöm nekik!"

Felkészülési mérkőzés
FK Csíkszereda – Komáromi FC (szlovák II.o.) 3–0 (3–0)

Csákvár, műfű
Gólszerzők: Mitri Rita (4.), Androniki Michalopoulou (24.), Fülöp Boglárka (39.)
FK Csíkszereda I. félidő: Balog Boglárka – Szentes Szabina, Abos Bianka, Haraszti Fanni, Szőke Eszter – Antal Anita, Orbán Aranka – Androniki M., Mitri Rita, Fülöp Boglárka – Péter Alexandra
FK Csíkszereda II. félidő: Böröcz Bettina (Tankó Réka, 75.) – Albu Erika, Bartalis Barbara, Balázs Eszter, Péter Kinga – Orbán Aranka (Haraszti Fanni, 70.), Nyéki Anna, Herczeg Andrea – Györgyicze Réka, Tóbik Melánia, Magyarics Zoé Vezetőedző: Kollár Péter

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza