Címke: farkas endre


Felkészülés | Edzőmeccsek sora

Bár még a felkészülési időszak elején járnak, a hétvégén már edzőmérkőzéseken is pályára léptek akadémiai csapataink.

Tovább

Hétfőtől kaphatók az éves bérletek!

Az FK Csíkszereda július 22-én, hétfőn elkezdi a 2024/2025-ös szezonra szóló bérletek árusítását.

Tovább

Liga 2 | Győzelemmel zártuk az edzőtábort

A szlovákiai másodosztályban szereplő FC Petržalka (Pozsonyligatfalu) csapatával játszotta utolsó ausztriai edzőmérkőzést az augusztus 3-i bajnoki rajtra készülő liga 2-es csapatunk.

Tovább

Liga 2 | Szilágyi Szabolcs - "Agresszív, kreatív és intelligens játékosnak tartom magam"

A Kolozsvári CFR utánpótlásában nevelkedett csapatunk legújabb igazolása, Szilágyi Szabolcs. A 20 éves középpályás az utóbbi éveket Magyarországon töltötte, ahol a Vasas és a Mezőkövesd csapatában az első osztályban is megmutathatta tehetségét.

Tovább

Liga 2 | A Karácsonkővel kezdjük a bajnokságot

A Román Labdarúgó Szövetség (FRF) bukaresti székházában szerdán kora délután elkészítették a liga 2-es bajnokság 2024/2025-ös szezonjának sorsolását.

Tovább

Liga 2 | Rutinos szlovákiai csatár érkezett

A szepességi Igló (Spišská Nová Ves, Felvidék, Szlovákia) városában született liga 2-es csapatunk legújabb igazolása, a magyar felmenőkkel is rendelkező Jozef Dolny. A 32 éves támadó 1. FC Tatran Prešov (Eperjes) gárdájától érkezett Csíkszeredába.

Tovább

Interjú | Torvund Alexander – „Az biztos, hogy kifutom magam a pályán”

​​​​​​​Legutóbb a Tiszakécske csapatában játszott a 23 éves Torvund Alexander. A támadó a Videoton színeiben az élvonalban is pályára léphetett, az utánpótlás válogatottakban pedig Szoboszlai Dominik csapattársa volt.

Tovább

Heti program | 2024. 07.15-21.

Minden héten közzétesszük a Székelyföld Labdarúgó Akadémia és az FK Csíkszereda csapatainak naptárát. A heti program segítségével napról napra figyelemmel követhetik a kicsik és nagyok edzéseit és egyéb tevékenységeit.

Tovább

Interjú | Hedegűs János igazi csapatjátékosnak tartja magát

​​​​​​​Csaknem 90 magyar élvonalbeli találkozóval a lábában érkezett Csíkszeredába Hegedűs János. A belső védőként bevethető játékos a Paksi FC kölcsönjátékosaként fog szerepelni a 2024/2025-ös szezonban az FK Csíkszereda együttesében.

Tovább

Felkészülés | Legyőztük a Diósgyőrt

A magyar élvonalbeli Diósgyőri VTK ellen játszotta első ausztriai felkészülési mérkőzését liga 2-es együttesünk. Ilyés Róbert alakulata az első percben szerzett találattal legyőzte magyar élvonalbeli ellenfelét.

Tovább

SZLA | Továbbra is második az országos rangsorban a Székelyföld Labdarúgó Akadémia

Megőrizte második helyét a Székelyföld Labdarúgó Akadémia a Román Labdarúgó Szövetség (FRF) által összeállított futball-akadémiai rangsorban.

Tovább

Események | Remekeltek az FK-s lányok a megye válogatottjában

A Hargita Megyei és a Heves Vármegyei Labdarúgó-egyesület együttműködése keretén belül ebben az évben is összecsapott a két megye U17-es fiú- és lány válogatottja. A kiütéses győzelmest arató lánycsapat gerincét az FK Csíkszereda együttese adta.

Tovább

Kitekintő | Sikeres szezont zárt az FK Kraszna

Nagyszabású gálával zárta a 2023/2024-es szezont Szilágy megyei akadémiai alközpontunk, az FK Kraszna. A fekete-zöldek utánpótláscsapatai a megyei bajnokságban és a Székelyföld Labdarúgó Bajnokságban is remekeltek, az A1-es ifjúsági csapat (U19) négy megye bajnokát búcsúztatva országos döntőig jutott.

Tovább

Liga 2 | További sok sikert, Ricsi!

Három szezon után távozik liga 2-es csapatunktól Jelena Richárd. A pécsi születésű, gólveszélyes támadó több, mint hetven mérkőzésen erősítette csapatunkat.

Tovább

Liga 2 | Véget ért a pihenő

A nyári szünetet követően hétfőn találkozott újra liga 2-es együttesünk kerete. A fiúk változatlan edzői stábbal, hazai környezetben kezdték meg a felkészülést, majd ausztriai edzőtábor szerepel a programban.

Tovább

Válogatott | Orbán Anna részt vehetett az U13-asok összetartásán

​​​​​​​Első alkalommal szervezett edzőtábort a Román Labdarúgó Szövetség (FRF) az U13-as (2011-es születésű) leány korosztálynak. A bufteai összetartáson részt vehetett az FK U15-ös női csapatának reménysége, Orbán Anna is.

Tovább

Események | FK családi nap futballal, főzéssel, jókedvvel

Hagyományosan családi sportnappal zárta a 2023/2024-es idényt az FK Csíkszereda.

Tovább

Kitekintő | Szilágyi Márton: „Meghatározó két évet töltöttem Csíkszeredában”

Szeretettel és hálával gondol a Székelyföld Labdarúgó Akadémián eltöltött időszakára Szilágyi Márton.

Tovább

Liga 2 | Köszönjük, srácok!

Távozott liga 2-es együttesünk három játékosa, Apro Claudiu, Nistor Ákos és Dezamits Dominik. Köszönjük, srácok, mindazt, amit az FK Csíkszereda csapatáért tettetek!

Tovább

Események | Csak a döntőben maradtak alul az U13-asok

Nagyszabású nemzetközi tornán vett részt Magyarországon U13-as együttesünk. Kovács Tamás és Barabási Roland-Csaba csapata a döntőig magabiztosan menetelt, ám ott a Vasas Kubala Akadémia jobbnak bizonyult.

Tovább

Események | Nagyszerű küzdelmeket hozott az FK jubileumi gyerektornája

Tíz alsó tagozatos iskolás csapat vett részt az FK Csíkszereda jubileumi gyermek labdarúgó-tornáján. A Petőfi Sándor Általános Iskola diákjai az I-II. és a III-IV. osztályosok között is az első helyen végeztek.

Tovább

Köszönünk mindent, Gyenge Szilárd!

A Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK csapatánál folytatja pályafutását Gyenge Szilárd, az FK Csíkszereda saját nevelésű kapusa.

Tovább

RoKupa | Bukarestben emelhetjük magasba a trófeát

Szombaton este a Románia Kupa döntőjével zárja a 2023/2024-es szezont felnőtt női együttesünk. A bajnokságban bronzérmes gárda a bukaresti Arcul de Triumf stadionban csap össze a trófeáért a Kolozsvári Universitatéval.

Tovább

Események | Befejeződött az SZLB Elitliga interligás bajnoksága

Csíkszeredában értek véget a Székelyföld Labdarúgó Bajnokság (SZLB) Elit Liga Interligás korcsoportjainak küzdelmei a 2023-2024. évi Székelyföld Labdarúgó Bajnokságban. Az U10-es korosztályban az FK Csíkszereda fiataljai emelhették magasba a serleget!

Tovább